Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Huawei Honor 8: Tον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Noug

Το Huawei Honor 8 φαίνεται πως θα είναι το πρώτο Honor που θα αναβαθμιστεί σε Android 7 Nougat. Η εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω email ότι το smartphone θα πάρει Nougat update τον Φεβρουάριο, δηλαδή σε περίπου 2 μήνες από τώρα.
Το Nougat update θα περιλαμβάνει επίσης και το EMUI 5.0, ο custom launcher της Huawei. Το EMUI 5.0 φέρνει πληθώρα βελτιώσεων συμπεριλαμβανομένων app drawer, καλύτερη και πιο έξυπνη διαχείριση ενέργειας, τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς παράλληλα διαφορετικά προφίλ κ.α.
Επίσης φέρνει νέες παραμετροποιήσεις και αλγόριθμο εκμάθησης που μπορεί να δώσει προτεραιότητα στις επιδόσεις εφαρμογών, ανάλογα με το ποιες χρησιμοποιείς πιο συχνά. Το νέο UI είναι ίδιο με του Huawei Mate 9, του οποίου ο launcher μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς app drawer.
Ορισμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε beta έκδοση του Android Nougat, ενώ δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση. Αν θα είναι αρχές ή τέλη Φεβρουαρίου.
Το Huawei Honor 8 διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950 με Mali-T880 MP4 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64GB, διπλή κάμερα 12 Megapixel με laser autofocus και dual-LED flash, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel με δικό της LED flash, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3000mAh.



Δεν υπάρχουν σχόλια :
Write σχόλια