Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Huawei Mate 9: Επίσημα η νέα έκδοση σε μαύρο χρώμα

ο Huawei Mate 9 είναι η ναυαρχίδα της Huawei που ανακοινώθηκε αρχές Νοεμβρίου με οθόνη 5.9 ιντσών, διπλή κάμερα με την υπογραφή της Leica και επεξεργαστή Kirin 960. Η Huawei ανακοίνωσε διάφορα χρώματα και ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη.
Το Huawei Mate 9 ήταν διαθέσιμο σε gold, mocha gold, ceramic white, silver moonlight, sky gray και πλέον σε obsidian black. Εκτός από το μαύρο χρώμα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και το design παραμένει ίδιο.
Από τεχνικά χαρακτηριστικά υπενθυμίζουμε ότι το Huawei Mate 9 φέρνει οθόνη 5.9 ιντσών IPS LCD Full HD 373PPI, κταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Ένα από τα highlight είναι φυσικά η διπλή κάμερα, μια 20 Megapixel f/2.2 μονόχρωμη και μια 12 Megapixel f/2.2 έγχρωμη. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9 και autofocus.
Διαθέτει μπαταρία 4000mAh και υποστήριξη για Super Charge με 5A φορτιστή. Στην πλάτη είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τρέχει Android 7.0 Nougat out of the box μαζί με EMUI 5.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια :
Write σχόλια