Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Samsung Galaxy S8: Έρχεται με «Beast Mode» για έξτρα ταχύτητα και επιδόσεις

Αν κάτι είναι σίγουρο για την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, αυτό είναι το πόσο δυνατή και γρήγορη συσκευή θα είναι, ικανή να εκτελέσει κάθε δύσκολη διεργασία. Από ότι φαίνεται όμως, η Samsung σχεδιάζει κάτι ακόμη, κάτι το οποίο θα κάνει το Samsung Galaxy S8 ακόμα πιο γρήγορο, αφού έκανε αίτηση για την εμπορική ονομασία «Beast Mode».
Το «Beast Mode», το οποίο αρχικά εντόπισε το GalaxyClub, αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιείται σε smartphones, εφαρμογές, tablets και computers. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το τι σημαίνει το «Beast Mode», αλλά σίγουρα μοιάζει για μια ρύθμιση που θα προφέρει έξτρα ταχύτητα στις συσκευές μας. Πιθανότατα θα χρονίζει τον επεξεργαστή σε μεγαλύτερη ταχύτητα, το οποίο φυσικά θα έχει κόστος στην διάρκεια της μπαταρίας.
Γιατί άλλο μπορεί να χρειαστεί η παραπάνω ταχύτητα; Αρχικά, το VR θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτή την λειτουργία, αφού η υποστήριξη του Gear VR σε συνδυασμό με την φημολογούμενη 4Κ οθόνη, το Samsung Galaxy S8 θα ήταν ιδανικό για μια τέτοια χρήση.
Στην τελευταία έκδοση Android Nougat beta για το Samsung Galaxy S7, υπάρχει η επιλογή «high performance», οπότε ίσως αφορά την ίδια λειτουργία, με την Samsung να την πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.
Ωστόσο, είναι λογικό η Samsung να θέλει να δώσει μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά τις επιδόσεις για το Samsung Galaxy S8, αφού η συσκευή φημολογείται ότι θα έχει 6GB RAM και Snapdragon 830 ή τον Exynos 8895.

Δεν υπάρχουν σχόλια :
Write σχόλια